-Ae… ustaj. Kaaaafaaaa! Grujane, diž se jebotemiš, deseti put te zovem.

-Mhmmm…evo.

-To si rekla i pre pet minuta, i deset, i dvaes, i stoput si rekla, diži guzicu, kafa ti se oladi, opet ćeš da kasniš, pola devet bre!

-Mhmmm…

Digla guzicu.

Počela kafu.

Na terasi.

Sunce bije u oči.

Jebem ti.

Treba da dođu Mađari…kad ono beše…? Ne mogu znači ko dripac na poso.

-A el da popravim ovaj oluk il da ga zamenim?

-Mhhmmm…

-Šta koj kurac mhm?! Ne čuješ bre ništa šta te pitam! Prvih sat vremena ne smem ni da te pogledam, jebem te ludu, koj ti je bre?!

upside-down-girl

-Pa pusti me u kurac kad znaš! Ne-di-raj-me! Ne dok ne popijem jebenu kafu, makar jednu ko čovek, sunce ti jebem da ti jebem i što mi bije u oči i u kurac me pusti bre!

-Jebote kaki si mrmot…

Tišina dva minuta…

-A stvarno misliš da pretsoblje krečimo u crveno, a?

-Uarghaaarrrr!!!!!!

-Doooobro, doooobro…misliiim…

U kolima milion stepeni. Stavim lepo đozle i ćutim. Ništa se ne bunim: ni što nemam klimu, ni što mi kola punoletna, prorđala i pokvarena a uz to prljava, ni što nemam dvesta dinara u džepu, ni što …ama…ništa. Ćutim bre. Ne moooguuu da priiičaaaaam sabajle! Što me lepo svi ne puste u kurac?!

-Te ostavim ispred posla?

-Neću, ostavi me u centru, cigare da kupim i da prošetam, da se razbudim malo…U tri pičke materine me ostavi, samo više zaveži, jebemti, kako moš da melješ od ujutru, sve ti jebem datijebem?!…Posle imam ček point kod trećeg stuba od Beteksa sa B.

-Jebale te cigare…ću te ostavim de oćeš, samo brineš bez cigara da ne ostaneš…A koj li je kurac ovim klincima, svi čupavi, mamuimjebem nenormalnu, sve bi ja to šišao ko Peca Grobar, makaze u ruke pa niz ulicu, pa kad ih uvatim…

 

-Je li, dečak, a da te pitam ja nešto: a što tebe navek svrbi tuđ kurac?